O stranici

Čemu služi stranica?

Stranica je namijenjena prvenstveno učenicima, kao pomoć u potrazi za kvalitetnim instruktorima.

Dodatan benefit stranice je dio s rješenjima i postupcima matematičkih zadataka. Zadaci su sortirani po udžbenicima i lekcijama te ih je lako pronaći.

Za instruktore: zašto bih objavljivao rješenja?

Objavljivanjem rješenja zadataka učenici i roditelji će lakše pronaći Vaš oglas, budući da se prikazuje link na njega pokraj svakog riješenog zadatka. Također, lijepim raspisivanjem postupka učenici i roditelji se odmah mogu uvjeriti u Vašu kvalitetu.

Za učenike: kako pronaći instruktore/zadatke?

Instrukcije su raspoređene po predmetima. Ukoliko tražite instrukcije iz matematike, na svakom oglasu postoji link koji vas vodi na sve riješene zadatke tog instruktora.

Zadaci su raspoređeni po udžbenicima, a na vrhu stranice postoji i search s kojim možete brzo pronaći zadatak (čak i po matematičkom tekstu, upišite primjerice x^4 kako biste pronašli sve zadatke s bikvadratnom jednadžbom).

Kako je nastala stranica?

Roditelji u Hrvatskoj godišnje potroše 65 milijuna kuna na instrukcije. U prva dva razreda srednje škole čak 56% gimnazijalaca povremeno ili stalno odlazi na instrukcije. Najčešće instrukcije su iz matematike (čak 77%).

Stranica je nastala iz želje za pružanjem što kvalitetnijeg medija između profesora/instruktora i učenika/roditelja.